5 Cravings

5 Favoritter

Jeg er gået i gang med at opgradere min garderobe her til efteråret/vinteren om end ingen af tingene i collagen er specielt varme, så er det alligevel 5 items som jeg craver og nærmeste holder øje med på dagligbasis om de ikke skulle blive sat ned.

Den midster kjole fra YAS er jeg virkelig hooked på fordi jeg kan se ret mange muligheder i den. Den kan bruges på arbejde med en cardigan uden over og med lange støvler, men den også bruges til fest med stilletter og en fin jakke til. Og så sidder den absolut fantastisk – jeg har været nødt til at gramse på den i den fysisk butik.

Men 400kr er lige i overkanten for en kjole lige nu – for nogen (læs undertegnede) har erhvervet sig en fartbøde som også lige skal betales.

Blazeren fra H&M er også ret fin og en hvid strik er noget jeg har jagtet i flere år, men har stadig ikke fundet den rette. Den i collagen kunne være et godt bud – synes lynlås detaljen er ret fin.

En af tingene i collagen er dog flyttet ind i mit klædeskab – kan du gætte hvilken?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 tanker om "5 Cravings"

 1. Ida

  VRS kjolen er jo så fin! Men ja en fartbøde kommer desværre nok i første række :(
  Hmm.. Jeg tænker at blazeren er flyttet ind? :)

  Svar
  1. Trine Forfatter

   Den er nemlig bare så fin og kan bruges til SÅ mange ting…

   Haha da jeg lavede indlægget var det faktisk den fine fine bordeaux røde top der var flyttet ind, men sidenhen er også blazeren kommet til…

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *