BARSELSGAVER

Presentation1

Designletters Bogstavklodser // Moulin Roty Nusseklud // Tallerken og stjernepose fra Bobo Choses // Sophie GIraf

Der er virkelig babyboom i vores omgangskreds i øjeblikket. Vi har nogle hold venner der lige har fået og så er der et hold der har en på vej. Og i vores omgangskreds er det god skik at have en lille ting når man sådan kommer på barselsbesøg.

Så jeg kigger en hel del efter barselsgaver, jeg er ikke ret stor fan af at give tøj med mindre barnet specifikt ønsker sig tøj. Mest fordi jeg kan huske fra da Julie var baby at især i de mindste størrelser havde jeg selv købt godt ind af. Så hvis jeg en sjælden gang gicer tøj i barselsgave er det altid minimum fra str. 68.

De fem ting i collagen er alle ting jeg ville have elsket at fået til Julie, men også alle sammen ting som jeg med glæde ville give til mine venner. Især tallkernen fra Bobo Choses er jeg ret vild med, den fås også med andre frugter på. Luksusbaby.dk har et ret OK valg af Bobo Choses, som også har lavet den lille stjernepose, som snildt kan bruges til skiftetøjet i pusletasken eller frugtpose til børnehaven senere hen.

Hvad giver du typisk i barselsgave?

unnamed

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En tanke om "BARSELSGAVER"

  1. Ida

    Jeg synes virkelig også at der er gået babyboom i den, mange steder.. Jeg ved at giraffen fra Sophie La er et kæmpe hit og et nærmest Must have! :

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *