Daisy Dream

IMG_7399IMG_7401

Henrik kom hjem med en ekstra julegave fra firmaet – den var udleveret efter devisen “Stik hånden i posen og træk en gave”

Heldigvis trak han en kvinde parfume – Marc Jacobs “Daisy Dream” som jeg længe har duftet til i Matas og som jeg her på det sidste har ønsket at kunne tilføje til parfume samlingen. Jeg er ellers enormt kræsen med hvilke parfumer jeg føjer til samlingen – de må ikke været for tunge, for kraftige eller for søde. Altså det skal være mig der kommer med parfumen og ikke omvendt.

Og så er der også et kriterie på listen som med hård hånd bestemmer over mit parfume valg: Kriteriet hedder Julie og hvis hun ikke kan lide min parfume så er det mit valg, hun gider mig IKKE. Derfor er de få parfumer der kommer gennem nåleøjet godkendt af husets yngste beboer.

Jeg har en tre-fire stykker som jeg skifter mellem fast: Amor Amor, Calvin Kleins “Beauty” og Sarah Jessica Parkers “Lovely” og nu blev denne “Daisy Dream” altså også en del af min samling – alle naturligvis godkendt af Julie.

Og så lige en sjove bemærkning Julie kom med: “Når min far dufter af parfume så stikker han ikke!”. Henrik barberer sig hver dag i hverdagene grundet en lidt kraftigt skægvækst, i weekenderne kan det godt knibe lidt med barberingen og åbenbart også parfumeringen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *