Dejlig weekend

IMG_1449 IMG_1450

Det har været en fantastisk weekend. Vi startede fredag eftermiddag med at tage imod Julemanden der kom sejlende til Middelfart og vi var med i optoget der tændte byens store juletræ. Stort hit for matriklens yngste beboer – vi andre nød vidst bare at hilse på venner og bekendte. Hjemme lavede Henrik lækker mad og serverede den med et glas rødvin. Og så var afslapning i sofaen med fredags snolder for alle mand.

IMG_1457 IMG_1456Lørdag stod den sædvanlige svømmetime for Julie og over middag pakkede vi sammen og drog i Odense Zoo med Onkel Mikael og Chrisitina. Det var en super hyggelig eftermiddag og Julie nød i den grad at have “sin Christina” med og vise hende alle dyrene samt smutvejene rundt. Vi andre morede os lidt med Christinas nyindkøbte selfie-stang.

Søndagen bød på baby-besøg hos vores venner der for en måneds tid siden blev forældre til en lille Anna. Man ved at sådan et besøg har gjort stort indtryk hos Julie når hun slutter af med at hviske at “Anna er den sødeste og pæneste baby jeg har mødt” lige inden hun falder helt hen.

Hvad har du lavet i weekenden?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 tanker om "Dejlig weekend"

  1. Ida

    Hvor lyder det som en hyggelig tradition med julemanden der kommer sejlende :) Men endnu mere hyggeligt med jeres Zoo tur :)
    Min weekend bestod mest af tømmermænd efter fredagens julefrokost – men fredagen var god :) Og søndag var jeg hos mine forældre og spise, sammen med min bedstemor lillebror og niece :)

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *