FITNESS FAVORITTER

Sportsmaster

reklame

Sig hej til hende der lige pludselig er blevet afhængig af sin træning. Jeg blev “frigivet til selv-genoptræning” af min fysioterapeut lige før jul, men gæt selv hvor meget jeg egetlig fik lavet hen over juleferien. Så i januar besluttede jeg mig for at træne mindst en gang om ugen, gerne flere. Men med det job jeg har så er det vidst mest realisitsk med kun en enkelt gang og indtil videre har jeg faktisk holdt det.

Som gave har jeg, udover at at tage 4kg muskler på, tabt adskillige centimeter i livet, mine bukser sidder hvertfald løsere end tidligere. Men det betyder også at nyt træningstøj i den grad er ved at være tiltrængt. Jeg har så længe jeg kan huske købt alt mit sportstøj i Sportsmaster og det gør jeg stadig. Faktisk er ovenstående noget der kommer ret tæt på mit foretrukne træningsoutfit, et par tights, en t-shirt eller top og et par sko. Enten løbesko, hvis jeg skal på løbebåndet, ellers blot en alm Trainer.

Og eftersom jeg jo tidligere har erfaring indenfor tekstilbranchen så bliver jeg ret nærig og elsker dermed en god rabatkode. Et af de steder hvor jeg oftest finder flest rabatkoder der ikke er udløbet her hos e-rabatkoder.dk, men også rabatpilot.dk er rigtig god.

Hvad træner du helst i?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *