LÆSEHEST

IMG_7662Julie er efterhånden blevet noget af en læsehest. Eller læse kan hun jo ikke endnu, men hun elsker når nogen gider læse en bog for hende. Efterhånden kan hun også holde fokus til nogle af de lange historier. Favoritterne pt. er Tornerose, Frozen og Peter Pedal.

Pt. er en af vores yndlings udflugtssteder vores lokale bibliotek, som dels har en fantastisk lege/udklædnings afdeling med en lille scene men selvfølgelig også har de famøse bøger. Hvor vi før ofte kom dels for bøgerne, men i særdeles for udklædningsafdelingen, så kommer vi nu for bøgerne. Hun finder gerne bøger selv og tilføjer dem den stak jeg allerede har på armen og således læser vi mange forskellige bøger som godtnat historier, eftermiddagshygge historier osv.

Når jeg tænker tilbage, så har hun altid været ret glad for bøger selv da hun ikke var større end hun kunne kigge i de små børnebøger (I ved dem med de tykke sider og ikke andet end billeder). Dem fik hun hundredvis af timer til at gå med at kigge i, bladre i og også meget gerne få os andre med på den vogn. Og hvis vi så opdigtede en historie så var hun helt i den syvende himmel.  Legbilligt.dk har en del forskellige til OK priser.

unnamed

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *