Lørdags Outfit

Rikke SolbergÅhhh weekend du er længe ventet. Jeg synes simpelthen den her uge har været så lang, så weekenden er tiltrængt. Udover arbejde, fødselsdag for Julie og gymnastikken så har jeg også skulle kæmpe med tandpine det meste af ugen.

Så selvom weekend er tiltrængt er det nu ikke fordi vi skal ligge på den lade side. Julie skal holde fødselsdag for hele familien til eftermiddags kaffe, kagemand og efterfølgende aftensmad. Så her skal lige svinges en støvsuger, en støveklud, der skal bages boller og kagemand og der skal også lige handles det sidste til aftenens menu. Nårh ja og Julie skal til svømning også. Og det er kun i dag.

Ovenstående outfit ville være perfekt til sådan en lørdag, hvor jeg både skal out and about men også får gæster herhjemme. Stramtsiddende jeans, en oversize strik med lidt farve, et par hæle og lidt klassiske smykker.  Et outfit der egentlig også fint kunne gå på arbejde. Jakken er måske lidt finere end hvad jeg normalt ville have på på en lørdag. Men jeg mangler virkelig en pænere vinterjakke – jakken fra Second Female kunne være et rigtig godt bud på en ny vinterjakke.

Hvad skal du lave i dag?unnamed

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 tanker om "Lørdags Outfit"

  1. Ida

    Det er et pænt outfit du har fundet frem og det lyder hyggeligt med fejring af Julie :)
    Min lørdag stod på en lang lang gåtur med en veninde i det smukke efterårsvejr og efterfølgende afslapning.

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *