New In: Fiver

Ak ja nogen gange kan man altså blive glemsom, for nogle måneder siden sorterede jeg ud i min skosamling. Ikke at den var blevet for stor, det var kun mine fødder der stod for den tjans og det betyder så at man jo må smide ud.

Deriblandt var et par pæne sorte festsandaler som jeg så ret desperat stod og manglede torsdag aften da jeg var ved at finpudse weekendens bryllupsoutfit (sneak peak på Instagram). Ikke alene havde jeg glemt de var røget ud, jeg havde også lykkeligt glemt alt om at de var for små da jeg begyndte at skælde Henrik ud.

Han var dog til at afværge med lovning på at vi fredag eftermiddag kunne tage på skoshopping og således blev jeg den glade ejer af disse smukke sandaler

116570

8cm hæl og masser af glimmer – perfekt til et bryllup.

De er fra Bianco og koster den nette sum af 349,95 – og de findes lige HER og så er de også i guld og sølv.

 Vil du læse flere rablerier – så følg bloggen på Facebook & Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *