New In: YAS Dress

26001986_DarkGreyMelange_004_ProductLargeJeg har lige købt denne sag fra YAS i det lækreste bomuld og den pæneste grå farve. Den er i forholdsvis kraftig bomuld så den ikke mister faconen og udvides helt vildt i løbet af dagen og pasformen er helt fantastisk, selv til mig der har en lille topmave for den rynker lidt henover maven.

Jeg har nærmeste boet i den siden den kom ind af døren for et par uger siden  (har den faktisk på i skrivende stund). Jeg bruger den både på arbejde og derhjemme. Lige nu overvejer jeg om jeg skulle snuppe den i sort også.

Du kan finde den lige her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 tanker om "New In: YAS Dress"

    1. Trine Forfatter

      Den er mega lækker – har som sagt boet i den siden og har næsten besluttet mig for at snuppe den sorte også…

      Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *