New look

IMG_1513For efterhånden en del måneder siden skiftede jeg de blonde lokker ud med de mørke. Eller jeg gik tilbage til de mørke lokker igen, det blonde var noget der lige skulle prøves, men jeg fandt ud af at det mørke nok passer bedre til mig.

Det sjove er at jeg her for et par uger siden gav det en hjemmefarvning og besøgte derefter Fashion Cut, som kun skældte lidt ud over hjemmefarven, til en klipning. Her anbefalede Alberte at jeg skiftede lidt mellem de forskellige frisurer jeg bruger til daglig. Eller hvertfald undlod at sætte håret op helt så meget. Så jeg har den sidste uges tid ladet håret hænge frit og jeg skal da lige love for at der er strømmet komplimenter ind fra ingeniørerne, som ellers ikke har kommenteret noget som helst før altså nu, men det er vel mænd i en nøddeskal.

Krøllerne fik Alberte lov til at lave – jeg havde meget belejligt timet frisør besøget til samme dag som firma julefrokosten – hvad jeg derimod ikke havde tænkt over var at jeg samme eftermiddag skulle til Lucia-fest i børnehaven. Så det foregik med fest hår.

Selv er jeg rigtig glad for skiftet til det mørke hår.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 tanker om "New look"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *