PÅ VEJ TIL MIG: ONLLANA DUNJAKKE

ON321Q000-Q11@14

reklame

Jeg har netop klikket denne Only dunjakke hjem. Jeg har længe manglet en kort dunjakke – jeg har ikke mindre end 2 lange modeller (en i hvid og en i sort), men jeg kan godt mærke at indimellem savner at have bevægelsesfriheden omkring numsen og benene – især når jeg er med Julie på legepladsen. Det får jeg netop her.

Jeg fandt min på Zalando – som jo netop har startet udsalg. Desværre var jakken her ikke med i den runde men til 659,- så overlever jeg nok det.

Zalando frigiver løbende rabatkoder, og blogland svømmer nærmest over af indlæg når der frigives nye koder. Gider du dog ikke trevle blogs eller google side efter google side igennem så er denne side smækfyldt med rabatkoder til alverdens webshops. Jeg skal helt klart til at bruge den noget mere.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 tanker om "PÅ VEJ TIL MIG: ONLLANA DUNJAKKE"

 1. Ida

  Den er pæn Trine!! Og jeg kan virkelig godt følge dig i, at man mangler noget bevægelse når man sådan render rundt :)
  Jeg har også været inde og lure på Zalandos udsalg, men jeg har endnu ikke fundet noget.

  Svar
  1. Trine Forfatter

   Den er rigtig pæn. Den ankom her til morgen og den er endnu pænere i virkeligheden og så sidder den ret godt.

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *