Tv Junglen

40PFT6550Henrik og jeg har de sidste par måneder været på TV jagt og hold nu op en jungle det er at begive sig i ud i.

Hvad er behovet? Hvor meget TV ser I? Hvor meget sport ser I? Hvor mange dyre programmer? Bruger I netflix? Bruger I viaplay? Bruger I HBO Nordic? Skal det bruges til andet end TV? osv. Jeg endte med at stå af overfor den stakkels sælger og var virkelig tilhænger af den klassiske “Jeg får rådgivningen og så går jeg hjem og køber mit TV online” så slipper jeg også for bøvlet med at få det slæbt ud i bilen og kørt hjem.

Så langt så godt og vi kørte og satte os til at søge. Vi var omkring rigtig mange forhandlere, mærker indtil vi kom i tanke om POWER.dk og deres udvalg af fladskærms TV. Danmarks nye elektronik gigant må da have noget der både passer til vores behov og prisniveau.

Det havde de også – stort udvalg af mærker og mange modeller, størrelser og ikke mindst prisklasser for enhver smag.

Vi endte med et Philips 40″ Smart TV – der minder en del om billedet, vores er blot sort. Nu starter jagten så på den perfekte sofa – det kan da vel heller ikke være så svært?unnamed

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 tanker om "Tv Junglen"

 1. Ida

  Uha jeg kan godt huske da jeg skulle have nyt tv. Jeg fik dog ikke stillet så mange spørgsmål, men vidste at det skulle være et smart tv, som jeg så endelig fik gang i igår – vi siger ikke at det blev købt tilbage i december 2014 :)

  Svar
  1. Trine Forfatter

   Hahaha… Her er det også kun sat op med det samme fordi husets mindste beboer havde en stor trang til Netflix og Doc. McStuffins..

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *