Lån har efterhånden fået et dårligt ry i dages Danmark. På nogle områder er dette ry måske endda velfortjent. Dagligt ser vi hvorledes individer i programmer såsom luksusfælden må søge hjælp fra eksperter, for igen at kunne få økonomien til at løbe rundt – og i mange tilfælde, er små hurtige (men dyre) kviklån en af synderne bag de fortabte pars mange kvaler.

Det kan derfor være vanskeligt at se hvorfor lån bør forsvares: Hvis de forårsager så mange problemer, hvorfor så ikke forbyde dem fuldkomment? Bør politikerne ikke gribe ind med en hævet pegefinger og en knyttet jernnæve og fjerne muligheden for mindre lån fuldkomment?

Måske ikke.

Selvom mange forbander alle former for lån, redder de dagen for mindst lige så stor en folkeskare. Måske står bilen af og uden bil kan familiefar ikke komme på job og tjene sin løn. Måske står den yngste i familien med nogle særlige behov som ikke kan imødekommes ved kommunen, og forældrene er nødsaget til selv at købe særlige redskaber til deres barn.

Find de rette redskaber til at vælge lån med omhu

Der kan være mange grunde til at man behøver penge lige nu og her. Pointen er dog at for familier med pengenød er det et enormt problem at lån i dag er så tabubelagt et emne.

Hvem søger man til råds, når man desperat har brug for et mindre lån, men ikke har megen forstand på det uoverskuelige lånemarked? Hvordan styrer man som helt almen borger uden om de mange dyre lånetilbud med tårnhøje renter?

Et muligt bud findes ikke hos eksperter i TV´et, men derimod langt tættere på – online.

Laanpenge-nu er DK’s bedste låneoversigt, og er et fantastisk eksempel på hvorledes man som privatperson kan anvende de redskaber der er til rådighed for at danne sig overblik over lånemarkedet, og finde det lån der passer til den unikke situation: Og med de lavest mulige renter.