Hvis du er træt af indhaling og opdele masser af cordwood, gemme den og derefter transporterer den igen ind i hjemmet, men stadig ønske om atmosfære og udstråling af en træ brændende komfur, så kan det være tid til at tjekke fordelene af træ pellet komfur. Selv om på grundlag af sammenligning købspris, pellet brændstof arbejder ud dyrere, det kommer klar til brug og træ pellet komfur tager betydeligt mindre indsats for at betjene og rengøre.

Ved hjælp af pellets af komprimeret savsmuld, der giver indlysende fordele for hjem og miljø, kommer brændeovn pilleovne i en bred vifte af stilarter, både traditionelle og moderne, samt størrelse, finish og varme output. Mere ren forbrænding end traditionelle brændeovne, nogle træ pellet ovne er udstyret med fans og termostater til at distribuere varmeydelse mere jævnt i rummet. Som en tommelfingerregel de fleste træ pillebrændeovne gemme om tre dage brændstof, og kræver terrassebrædder.dk i gennemsnit rengøring en gang om måneden; en simpel opgave bare tømme et askebæger. Mens fritstående træ pillebrændeovne tilbyde større design positionering fleksibilitet, er pejs indsætte modeller tilgængelige samt træ pellet ovne, der kan installeres i kældre eller udhuse til at opvarme hele huset. Afhængigt af producenten som St.Croix brændeovne eller Lancaster pilleovne, disse apparater kan give en varme output af hvor som helst mellem 10000 og 50000 BTU per time.

Som bemærket tidligere, træ pillebrændeovne kommer en bred vifte af stilarter, størrelser og finish, men den første vigtige beslutning når et valg er den grundlæggende konfiguration af ovnen. Fritstående pilleovne tilbyder den største fleksibilitet i installationsvalg. Understøttes af en piedestal eller på benene, fritstående pilleovne er designet til at blive installeret i næsten enhver boligareal på hjemmet, men de skal være installeret på en ikke-brændbart gulv protector. En ekstra fordel er, at træpiller brændeovne kan installeres meget tættere på brændbart overflader end der kræves af mere traditionelle varme brændeovne.

Træ pillebrændeovne, der er designet til at være pejseindsatser let kan installeres i eksisterende pejse og dekorative paneler er til rådighed til at dække rummet mellem pejseindsatsen og pejs åbning. Nogle træpillefyr pejseindsatser er godkendt til brug i murværk pejse, mens andre kan også installeres i godkendte fabrik bygget metal pejse. Indbygget træpiller brændeovne er et økonomisk valg, der tilbyder hjem uden en eksisterende pejs, udseendet af et indstik i en pejs. Ikke-brændbare materialer som mursten kan anvendes til området omkring forsiden af træ pellet komfur for at give udseendet af en pejs. Endnu en gang er et ikke-brændbart gulv protector påkrævet, undertiden med yderligere spacere til at give en luftrummet under enheden. Pellet ovne er større apparater designet til at opvarme en hel hus via kanalsystem. De er normalt installeret i en kælder eller udhus og som alle træ pellet ovne kræver effektiv udluftning til fri gennem en godkendt udluftningsanordning eller flue.

Som med alle typer af varme ovne, er det vigtigt, når du installerer træ pillebrændeovne for at sikre, at de har et effektivt middel til udvisning af røggas og røg, normalt en skorsten eller kompatibel flue. Det tilrådes at søge rådgivning fra en certificeret forhandler/installatør, der vil rådgive og hvis kræves udbud og installere en passende ventilation system. Faktisk de fleste leverandører af træ pillebrændeovne tilbyder en komplet installationsservice.

Leave a Reply

Your email address will not be published.